ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

Ο Δήμος

Υπηρεσίες

Επισκέπτες

Ενημέρωση

Επικοινωνία

Αναζήτηση

Διακηρύξεις - Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Προμήθεια ΟΜΑΔΑΣ 2: Απορριμματοφόρο όχημα» (Υποέργο 4) της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ»

15.06.23 Πέμπτη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  Προμήθεια ΟΜΑΔΑΣ 2: Απορριμματοφόρο όχημα» (Υποέργο 4) της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Προμήθεια ΟΜΑΔΑΣ 2: Απορριμματοφόρο όχημα» (Υποέργο 4) της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ»

Ο Δήμος Αβδήρων προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την Προμήθεια ΟΜΑΔΑΣ 2: Απορριμματοφόρο όχημα» (Υποέργο 4) της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» Προϋπολογισμού: 186.000,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.), με κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής σύμφωνα με τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της 16/2022 μελέτης, που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης ( www.promitheus.gov.gr) του συστήματος, από την αρμόδια Επιτροπή με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 17/07/2023, και ώρα 15:00 μ.μ. (λήξη υποβολής προσφορών).Ο συστημικός αριθμός του διαγωνισμού είναι α/α 196273.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 25 του Ν. 4412/2016 και νόμιμα κατέχουν την άδεια για άσκηση δραστηριότητας συναφή με το αντικείμενο της παρούσας σύμβασης, δύνανται δε να παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Οι προσφορές να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα. Η προμήθεια δεν υποδιαιρείται σε τμήματα

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται με εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη Τράπεζα ή να παρέχονται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, για ποσό ίσο με το 2% επί του προϋπολογισμού της μελέτης χωρίς τον Φ.Π.Α. για κάθε ομάδα.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την Προμήθεια ενός (1) Απορριμματοφόρου οχήματος 16 κυβικών το οποίο απαιτείται για τη υλοποίηση και λειτουργία δημοτικού δικτύου καφέ κάδου και πιλοτικού Δημοτικού προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των στοιχείων του διαγωνισμού και των Τεχνικών Προδιαγραφών της Μελέτης, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης Πληροφορικής και Διαφάνειας (τηλ. 2541352512, 2541352558 email: amiskaki@avdera.gr).

Η Διακήρυξη και η Περίληψή της θα δημοσιευτούν και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αβδήρων, στη δ/νση: www.avdera.gr.

Ο ανωτέρω διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.


Ο Δήμαρχος Αβδηρων


Γεώργιος Τσιτιρίδης

Επισυναπτόμενα αρχεία