ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

Ο Δήμος

Υπηρεσίες

Επισκέπτες

Ενημέρωση

Επικοινωνία

Αναζήτηση

Διακηρύξεις - Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ηλεκτρονικού διαγωνισμού με την ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: « Προμήθεια απορριμματοφόρου χωρητικότητας 16 κ.μ.»

20.12.22 Τρίτη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ   Ηλεκτρονικού διαγωνισμού με την ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο:  « Προμήθεια απορριμματοφόρου χωρητικότητας 16 κ.μ.»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ηλεκτρονικού διαγωνισμού με την ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: « Προμήθεια απορριμματοφόρου χωρητικότητας 16 κ.μ.»

Ο Δήμος Αβδήρων, θα διενεργήσει ανοικτό ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο επιλογής την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) , για την Προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρου χωρητικότητας 16 κ.μ.», συνολικού προϋπολογισμού 192.200,00€ (με το ΦΠΑ 24%), σύμφωνα με την αρ.66/2022 μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης ( www.promitheus.gov.gr) του συστήματος, από την αρμόδια Επιτροπή με καταληκτική ημερομηνία τη Τετάρτη 04 /01 /2023, και ώρα 15:00 μ.μ. (λήξη υποβολής προσφορών).Ο συστημικός αριθμός του διαγωνισμού είναι 179893.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 25 του Ν. 4412/2016 και νόμιμα κατέχουν την άδεια για άσκηση δραστηριότητας συναφή με το αντικείμενο της παρούσας σύμβασης, δύνανται δε να παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Οι προσφορές να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα. Η προμήθεια δεν υποδιαιρείται σε τμήματα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των στοιχείων του διαγωνισμού και των Τεχνικών Προδιαγραφών της Μελέτης, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης Πληροφορικής και Διαφάνειας (τηλ. 2541352512, 2541352558 email: amiskaki@avdera.gr).

Η Διακήρυξη και η Περίληψή της θα δημοσιευτούν και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αβδήρων, στη δ/νση: www.avdera.gr.

Ο ανωτέρω διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.


Ο Δήμαρχος Αβδήρων

Γεώργιος Τσιτιρίδης

Επισυναπτόμενα αρχεία