ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

Ο Δήμος

Υπηρεσίες

Επισκέπτες

Ενημέρωση

Επικοινωνία

Αναζήτηση

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 8 Νοεμβρίου 2023

03.11.23 Παρασκευή

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 8 Νοεμβρίου 2023

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 8 Νοεμβρίου 2023

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Γενισέας στις 8 Νοεμβρίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/τ.Α΄/19-07-2018) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


  1. Έγκριση του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης, αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής και βαθμολόγησης αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ελέγχου διαρροών σε υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού της Δ.Ε.Υ.Α Αβδήρων» (εισηγητής: Τζιάτζης Αριστείδης, Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού)
  2. Έγκριση του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης, αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής και βαθμολόγησης αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Ηλεκτρικών Οχημάτων για το Δήμο Αβδήρων» (εισηγητής: Τζιάτζης Αριστείδης, Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού)
  3. Αποδοχή της αριθ. 55/2023 μελέτης της δράσης με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΥΣΙΤΟΥ» (εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Αβδήρων)
  4. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «Αποκατάσταση - Καθαρισμός βαθών αλιευτικού καταφυγίου Ιμέρου Ν. Ροδόπης» στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. 2880.1/59827/23/25-08-2023 Πρόσκλησης, με Κωδικό: Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 7192 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΟΜΕΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ) ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΛΙΜΕΝΩΝ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ», ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΤΟΧΟ: 4 «Ανάπτυξη Υποδομών», ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 4.3 «Λιμενικές Υποδομές», ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ: 4Β «Μεταφορές», ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Αποκατάσταση - Καθαρισμός βαθών αλιευτικού καταφυγίου Ιμέρου Ν. Ροδόπης» και Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αβδήρων και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων για την εκτέλεση της» (εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Αβδήρων)
  5. Έγκριση Αύξησης Προϋπολογισμού του 1ου υποέργου του Ενταγμένου στο “Αντώνης Τρίτσης” έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ» (εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Αβδήρων)
  6. Έγκριση διενέργειας του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤA ΕΤH 2024 και 2025» και καθορισμός των όρων της διακήρυξης και της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού (εισηγητής: Δήμαρχος)
  7. Έγκριση διενέργειας του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤA ΕΤH 2024 και 2025» και καθορισμός των όρων της διακήρυξης και της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού (εισηγητής: Δήμαρχος)
  8. Έγκριση ή μη πρακτικού συμπληρωματικών διευκρινήσεων υποψηφίου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  9. Απόδοση λογαριασμού υπολόγου ενταλμάτων προπληρωμής (εισηγητής: Δήμαρχος)
  10. Εξέταση αιτήματος συμμετοχής του Δήμου Αβδήρων ως συνδιοργανωτής στην αθλητική εκδήλωση «9ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος» με τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Ξάνθης «XANTHIRUNNERS» και εξειδίκευση πίστωσης (εισηγητής: Δήμαρχος)
  11. Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, ο οποίος ζημιώθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου)
  12. Έγκριση μετακίνησης και αποζημίωσης δαπανών και εξειδίκευση της πίστωσης μετακίνησης του Δημάρχου στην Ιταλία για τις ανάγκες του έργου “ENTRACK” (εισηγητής: Δήμαρχος)
  13. Εξειδίκευση πιστώσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4555/2018 (εισηγητής: Δήμαρχος)



Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής



Γεώργιος Τσιτιρίδης

Δήμαρχος Αβδήρων

Επισυναπτόμενα αρχεία